Živjo!

Kako naj začnem? Vsi mi pravijo, da veliko govorim, ko je kaj potrebno spraviti v pisno obliko, pa zmrznem oziroma se mi struna strga.

Kakorkoli že, za nami (uporabljal bom množino, kajti Igor sport servis nisem samo jaz, ampak veliko ljudi) je pestra zgodovina, ki pod imenom ISS deljuje že trideset let. Izkušnje so na naši strani, prav tako pa tudi moderna tehnika, ki jo spridom uprabljamo, da športne rekvizite ohranjamo v odličnem stanju.

Specializirali smo se pred vsem za tenis in smučanje. Tudi z drugimi manjšimi popravili nimamo problemov (kolesa, rolerji,...), v nasprotnemu primeru pa vas usmerimo tja, kjer vam bodo znali rešiti vaše težave.

Smučanje…..Eh vsako jesen komaj čakamo, kdaj se bo začela prava zima, kajti vsi tudi radi smučamo. Oktobra je servis pripravljen, da se spopademo z drsnimi ploskvami, robniki, varnostnimi vezmi, smučarskimi čevlji, palicami…. Svetujemo, kakšne smuči ali snežna deske so za koga primerne in kako jih pripraviti glede na vaše individualne zahteve. Prilagodimo smučarske čevlje na varnostne vezi ali pa jih prilagodimo nogi, da ne tiščijo ali pa montiramo grelce, da noge ne zmrzujejo, zamenjamo zaklopke….Veliko informacij dobimo od samih zastopnikov smučarskih tovarn, katerih uradni serviserji smo - Atomic, Elan, Salomon, Fischer, Nordica, Alpina, pa tudi na mnogih testih smučarske opreme. Na voljo so tudi testne smuči. V glavnem: »V svetu servisiranja smučarske opreme za nas ni skrivnosti«.

Tenis….Skrb za teniške loparje rekreativcev, pa tudi svetovne teniške elite je za nas veliko veselje, pa tudi odgovornost s katero se radi spopademo. Samo nekaj imen: Roger Federer, Lleyton Hewitt, Ivan Ljubičič, Safin&Safina, Pat Cash, Caroline Wozniacki, Katarina Srebotnik.... Na seznamu naših strank je še veliko profesionalnih igralcev tenisa, še več pa rekreativcev, ki se dan za dnem srečujejo z rumenim filcom. Kar se tiče izkušenj smo v naši domovini čisto na vrhu. Na voljo je vrhunska oprema, ki je dobra tudi za US Open ali Australian Open. Sodeljujemo z vsemi priznanimi proizvajalci teniške opreme. Na voljo so vedno testni loparji, včasih tudi strune, najde pa se še kaj. Pa tudi čez dober nasvet ga ni….

 

Pozdrav, Ekipa ISS

Servis športne opreme Igorsport | Tomaž Močilnikar s.p, Rosna pot 1, 1260 Ljubljana | Slovenija | GSM 041 707 005 | Telefon 01 524 44 23

sdsadsa